Verborgen gebreken gevonden in jouw woning? Schakel dan een verborgen gebreken advocaat in!

verborgen-gebreken-huis-advocaat

Een huis kopen, het is een grote en spannende stap in het leven. Je kijkt er enorm naar uit om van die woning jullie thuis te maken en daar eventueel een gezinnetje te starten. Wanneer het moment is aangebroken dat jullie kunnen verhuizen, zijn jullie vast en zeker dolenthousiast. Maar dat enthousiasme kan helaas snel omslaan in teleurstelling wanneer jullie tijdens de eerste dagen een aantal verborgen gebreken vaststellen… Wat nu gedaan?

Verkoper huis in gebreke stellen 

De eerste stap die zeker gezet moet worden wanneer je verborgen gebreken in het huis vaststelt, is de verkoper huis in gebreke stellen. Je moet hem op papier op de hoogte brengen van de gebreken die in het huis ontdekt zijn en waarvan niets gemeld is door hem. Het is belangrijk om de verkoper van het huis dit binnen de twee maanden schriftelijk te laten weten. Dit is een redelijke termijn, maar hier moet wel aan vastgehouden worden. Wanneer je buiten die twee maanden nog contact opneemt met de verkoper, dan heb je volgens de wet geen recht meer op eventuele schadevergoedingen.

Verborgen gebreken advocaat 

Het is perfect te begrijpen dat jullie er niet om staan te springen om contact op te nemen met de vorige eigenaar en deze op zijn fouten te wijzen. Het is een grote stap om de verkoper van jullie huis in gebreke te stellen. Gelukkig hoeven jullie dit niet alleen te doen en kan je rekenen op een verborgen gebreken advocaat. Een verborgen gebreken advocaat helpt jullie met het in gebreke stellen van de vorige eigenaar en zorgt ervoor dat alles volgens procedure verloopt, zodat jullie zeker het recht op mogelijke vergoedingen niet mislopen.

Gratis quickscan

Wanneer je de vorige eigenaar van het huis in gebreke gaat stellen, wil je natuurlijk wel weten of je enige kans maakt. Het kan best zijn dat je heel wat geld verliest en er uiteindelijk niets uithaalt. Dit wil je natuurlijk vermijden en daarom kan je bij verborgen-gebreken.com een gratis quickscan doen om te kijken hoe sterk je staat in jullie zaak. Er wordt aan de hand van een aantal korte vragen vastgesteld of jullie de juiste stappen al ondernomen hebben of niet. Indien jullie zelf nog niets ondernomen hebben, wordt dit wel eerst aangeraden. Maar uiteraard is een vrijblijvend intakegesprek altijd mogelijk! Zo kunnen jullie daarna nog altijd doen waar jullie je het best bij voelen.