Home

Juridische informatie is overal op het internet wel te vinden, maar is de informatie niet altijd centraal verzameld. Op Juridisch Huis proberen wij deze informatie te centraliseren

Particulier

Onderneming

Juridisch blog

Vind een juridisch specialist

Advocaat vinden

Ben je in een juridisch conflict terecht gekomen of is er een andere reden dat je een advocaat nodig hebt? Op Juridisch Huis hebben wij een overzicht gemaakt van advocaten bij jou in de buurt.

Mediator vinden

Sta je op het punt om te scheiden of heeft de rechter besloten dat jullie het onderling moeten oplossen? Een makkelijk overzicht van mediators vind je op Juridisch Huis. Vind een mediator bij jou in de buurt.

Fiscalist vinden

Ben je in een juridisch conflict terecht gekomen of is er een andere reden dat je een fiscalist nodig hebt? Op Juridisch Huis hebben wij een overzicht gemaakt van fiscalisten bij jou in de buurt.

Juridisch advies

Echtscheiding

Bij scheiden heb je rechten en plichten. Er spelen veel emoties Daarbij is het belangrijk dat het overzichtelijk blijft. Scheiden wat nu? En waar moet je beginnen?

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict is een conflict tussen werknemer en werkgever die langdurig voort bestaat en niet wordt opgelost. vaak met spanningen als gevolg.

Letselschade

Letselschade is materiële of immateriële schade als gevolg van betrokkenheid bij een ongeluk. Maar wat is letselschade precies en hoe regel je een vergoeding voor de opgelopen schade?

Arbeidsrecht